Samen sterk

Wilt u één aanspreekpunt voor al uw vloeren, raambekleding en onderhoud? VLAQ Groep is een begrip als het gaat om partnership. Van turnkey tot deeloplossing. Wij ontzorgen u. Betrouwbaarheid, ervaring en kennis op elk vlak, daar staan we voor. Voor grote en kleine projecten. Internationaal of regionaal. De VLAQ Groep geeft u graag advies en combineert brede kennis met jarenlang ervaring. Daardoor zijn we in staat om mee te denken met complexe plannings-, onderhouds- en begrotingssystemen.

Van deelproject tot turnkey

De VLAQ Groep is uw partner in turnkey projecten. Van design tot uitvoering en daarna. Wij denken in concepten en bieden u logistieke ondersteuning vanuit onze organisatie. Omdat wij alle soorten producten en systemen toepassen, zijn wij objectief in ons advies. U krijgt desgewenst meteen inzicht in uw lifecycle costs (LCC) en wij denken met u mee over aanschaf, ontwerp en onderhoud of vervanging. Een totaalplaatje dus, voor nu en voor de komende jaren.
Ook voor BREAAM-projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Het is tegenwoordig noodzaak te kijken naar de consequenties van beslissingen. Het gaat om de juiste keuzes in aanschaf en onderhoud. Daar helpen wij u graag mee, zodat uw project voorbereid is op de toekomst. We elimineren verspilling en stellen de klant en eindgebruiker centraal. Dus één aanspreekpunt, betrouwbaarheid, kwaliteit en verstand van zaken. Zo besparen we voor u tijd en geld.

'VLAQ attendeert mij regelmatig op voordelen, zonder dat ze er zelf wijzer van worden, dat noem ik partnership.'
Projectleider Technisch advies bureau
Onze klanten

De klanten van de VLAQ Groep zijn divers. Aannemers, architectenbureaus, technische bureaus en designbureaus weten ons te vinden. Maar ook de eindgebruiker kan bij de VLAQ Groep terecht. Facilitaire managers, verenigingen, overheden, (professionele) eindgebruikers: wij staan voor jullie klaar. Van vloermat tot tienjarenplan. Wij hebben de kennis en kwaliteit in huis. Wij snappen uw bedrijfsvoering en vertalen die naar een optimaal resultaat.

Projecten

Door de verschillende specialismen binnen de VLAQ Groep en onze samenwerking intern zijn wij in staat onze klanten te voorzien van een breed aanbod. Zo combineren we de lokale service-beleving met de kennis en kunde van een grote organisatie. Dat werkt voor u wel zo prettig. Eén aanspreekpunt maar wel de professionaliteit en capaciteit van onze groep erachter. Door de verschillende disciplines en investeringen in innovatie en technologie is de VLAQ Groep een partner die geschikt is voor zowel lokale, regionaal als internationale projecten.

Nieuwsgierig? Vragen? Uitdagingen?

Van harte welkom! Via ons contactformulier komt u direct bij de juiste persoon terecht. En die reageert uiteraard zo snel mogelijk op uw vraag.