We lopen nooit weg voor een uitdaging
VLAQ Katwijk

VLAQ Katwijk heeft al bijna 100 jaar een indrukwekkende ervaring opgebouwd in projectinrichting. Met alle soorten vloeren, zonwering en raambekleding, of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of onderhoud. Meedenken en -werken met aannemers, architecten en ingenieurs zit ons in het bloed. We weten precies aan welke specifieke eisen de inrichting van uw ruimte moet voldoen en beschikken over eigen specialisten op het gebied van design, kleur en ontwerp.

‘Het inspirerende aan VLAQ Groep is, is dat we nooit weglopen voor een uitdaging. Dat heeft ons heel veelzijdig en creatief in oplossingen gemaakt. Klanten zien dat en zij zien ook dat we ook bij uitdagingen op het hoogste niveau blijven presteren. Voor dat gevoel van ontzorging, het idee dat het goed komt als je met VLAQ Groep werkt, komen klanten terug. Zo bouwen we aan partnership.’
Alexander Brandjes bedrijfsleider VLAQ Katwijk
Maatpak voor centrumgebouw in Noordwijk

Het combinatie gebouw in Noordwijk biedt ruimte voor behandelingen, recreatie en ondersteuning. Belangrijk dus dat alle bouwpartners in het voortraject al konden mee denken. Zo werd de expertise van VLAQ Groep ingezet met betrekking tot advies over de verschillende diktes van de vloerafwerking, soorten vloerafwerkingen en de correcte aansluitingen en details. De juiste toepassingen voor de juiste ruimten dus! Dat resulteerde onder andere in diverse vloerafwerkingen zoals een zwevende zandcementdekvloer, en 1150 m2 Faroni PU betonlook Faroni Solid Stone. De 500 m2 natte ruimtes zijn voorzien van een kunststof troffelvloer Faroni Solid Sand, inclusief 600 m1 plintsystemen. In diverse ruimtes zijn daarnaast 750 m2 Faroni twee-laagse expoxy coating aangebracht in een grijstint. De traptreden in de hal zijn gevuld met kunststofmortel met daaroverheen dezelfde PU gietvloer. Slijtvast en makkelijk in onderhoud. En ook de tapijttegels, PVC en sportvloeren zijn door de VLAQ Groep geappliqueerd. Zo heeft elke functie binnen het gebouw in combinatie met de eisen van de eindgebruiker en ontwerper geresulteerd in een project waarbij de vloeren zowel esthetisch als functioneel mooi op elkaar zijn afgestemd. Een echt maatpak dus!

Meer over projectinrichting

Katwijk

Scheepmakerstraat 14

2222 AC


T085 4857000 info@vlaqgroep.nl
VLAQ Katwijk
Route

Nieuwsgierig? Vragen? Uitdagingen?

Van harte welkom! Via ons contactformulier komt u direct bij de juiste persoon terecht. En die reageert uiteraard zo snel mogelijk op uw vraag.