Ruim 60 jaar bouwervaring in Amsterdam
VLAQ Groep

VLAQ Groep is een begrip in de regio Amsterdam en hét vertrouwde adres voor onder meer complete projectinrichting. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloerafwerkingen, gordijnen en binnenzonwering. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of onderhoud, onze vakmensen nemen u graag alle zorgen uit handen.

Renovatie school Amsterdam

Tijdens de schoolvakantie heeft de VLAQ Groep de vloeren van deze speciale school mogen renoveren. De vloeren zijn opnieuw overlaagd met een Polyurethaan gietvloer. De vloeren zijn optisch weer als nieuw en kunnen weer vele schooljaren mee. Door het totale aanbod van verschillende vloersystemen en raambekleding heeft de VLAQ Groep het juiste advies voor de juiste ruimte. Gangen slijtvast en makkelijk te onderhouden? Kantine en practica lokalen vloeistofdicht? Mooie schoonloopmatten? Sportvloer? Verduisteringsgordijnen? De VLAQ Groep adviseert en regelt op maat

Meer over onze dienstverlening

Moordrecht

Centrumbaan 1080

2841 MH


T085 4857000 info@vlaqgroep.nl
VLAQ Groep

Nieuwsgierig? Vragen? Uitdagingen?

Van harte welkom! Via ons contactformulier komt u direct bij de juiste persoon terecht. En die reageert uiteraard zo snel mogelijk op uw vraag.