Kennis van specialisten combineren
VLAQ Moordrecht

VLAQ Moordrecht al meer dan 45 jaar een autoriteit in hightech kunststoftechnieken. Denk aan kunstharsgebonden gietvloeren, damp-open vloerafwerkingen, troffelvloer-afwerkingen, epoxy reparatiemortels, coatingsystemen, slijtlagen, anti-slipsystemen en vlakverwarming. Daarnaast verzorgen we graag uw complete projectinrichting. Van tapijt tot zonwering, van linoleum tot projectvinyl en van parket tot onderhoud.

‘Vanaf m’n twaalfde jaar kon je mij al vinden op de bouwplaats. Ik heb veel kanten van het vak gezien, bij grote en kleine aannemers. Wat mij bij de VLAQ Groep vooral aanspreekt, is dat we kennis van specialisten combineren, waardoor we samen betere producten en slimmere oplossingen kunnen aanbieden.’
Hans Vogel, directie VLAQ Moordrecht
Fietsbrug Cuijk – Mook

Om gemakkelijk en snel op en neer te kunnen fietsen van Cuijk naar Nijmegen, wordt een snelle fietsroute aangelegd, het MaasWaalpad. Een essentieel onderdeel van deze route is een fiets-, tevens wandelbrug over de Maas. Op de stalen hoofdoverspanning van de fietsbrug werkt VLAQ Groep op dit moment met de VS 120 Epoxy slijtlaag. Totaal ca. 880 m2 . De betonnen aanbruggen van deze brug worden ook nog voorzien van een slijtlaag. Veilig naar de overkant!

Meer over slijtlagen

Moordrecht

Centrumbaan 1080

2841 MH


T085 4857000 info@vlaqgroep.nl
VLAQ Moordrecht
Route

Nieuwsgierig? Vragen? Uitdagingen?

Van harte welkom! Via ons contactformulier komt u direct bij de juiste persoon terecht. En die reageert uiteraard zo snel mogelijk op uw vraag.